Burgemeester Brandtstraat, Moordrecht


In opdracht van Woningbouwvereniging Moordrecht en Mozaïek Wonen Projecten B.V. heeft Vastgoedgilde de directievoering en een gedeelte van het projectmanagement op zich genomen van de bouw van een praktijkruimte en huurappartementen. Het complex is gerealiseerd aan de Burgemeester Brandtstraat te Moordrecht.

De praktijkruimte is bestemd voor drie huisartsen, een thuiszorgorganisatie en een kinderfysiotherapeut. Het gaat om 428 m2 praktijkruimte. Ook heeft Vastgoedgilde een rol gespeeld in de coördinatie betreffende het inbouwpakket van de praktijkruimte.

Boven de praktijkruimte zijn 10 sociale huurwoningen gerealiseerd. Deze woningen zijn in de markt gezet in de bereikbare huur. Het zijn levensloopbestendige woningen voor 60-plussers. Alle appartementen bestaan uit drie kamers; een ruime woonkamer (oppervlakte ongeveer 28 m2) en twee slaapkamers (oppervlakte

van ongeveer 8 m2 en 14 m2). In de woning is ook een grote bergruimte (oppervlakte van ongeveer 5 m2). De totale oppervlakte van het appartement is ongeveer 90 m2. De appartementen op de 1e verdieping hebben een gezellige loggia – een inpandig balkon. Op de 2e verdieping hebben de appartementen een loggia én een balkon. Het project had een strakke deadline in verband met het toekennen van subsidies en we zijn erin geslaagd om het project binnen de gestelde tijd op te leveren in juli 2008.